واترجت صنعتی دستگاهی است که به یک مخزن آب متصل می شود و آب سرد و گرم را با فشار زیاد بر روی سطوح می پاشد. فشار آب باعث پاک شدن کامل و هدایت آلودگی ها می شود.

استفاده از این دستگاه هیچگونه محدودیتی ندارد و در زمینه های مختلفی مثل شستشوی تجهیزات آشپزخانه های صنعتی، کارواش ها و کارخانه ها و … کاربرد دارد.

از این دستگاه برای شستشو نما و یا کف ساختمان ها نیز استفاده می شود. همچنین در شستشوی تجهیزات آشپزخانه های صنعتی کاربرد دارد.

این دستگاه قوی، با قدرت به کمک کارکنان رستوران ها و سلف سرویس ها می رود. و کار را به شدت آسان می نماید. و برای بالا بردن راندمان کاری مورد استفاده قرار می گیرد.

مزایای استفاده از واترجت صنعتی:

پاک کنندی فوق العاده  سریع واترجت صنعتی
واترجت صنعتی
  1. سازگاری با محیط
  2. شستشوی آسان و فوق العاده سریع
  3. قدرت پاکسازی بسیار بالا
  4. کاهش نیروی انسانی
  5. افزایش بهره اقتصادی
  6. امکان تنظیم فشار و آسیب نرساندن به محیط

برای استفاده از این دستگاه حتی نیاز به تهیه مواد شوینده نیست زیرا این دستگاه بدون نیاز به مواد شوینده تمام سطوح را کاملا پاک و تمیز می کند. اما در صورت نیاز می توان در شستشو از مواد شوینده نیز استفاده نمود.

روش های ترکیب مواد شوینده با آب

این عمل به ساده ترین روش ممکن انجام می شود: اضافه کردن مواد قبل از پمپ یا بعد از پمپ.. اما باید به این نکته توجه نمود که اگر مواد شوینده قبل از پمپ با اب در دستگاه واترجت ترکیب شود باعث کاهش طول عمر دستگاه می شود. پس بهتر است از روش دوم (اضافه کردن مواد بعد از پمپ) استفاده شود.

نکته دوم که بسیار قابل توجه است این است که از هر مواد شوینده ای نمی توان استفاده نمود. چرا که درصد آسیب دیدن واترجت صنعتی افزایش می یابد.

اجزای تشکیل دهنده واترجت صنعتی

شناخت اجزای دستگاه واترجت به شما کمک می کند تا در استفاده از این دستگاه خبره شوید. که منجر به افزایش طول عمر این دستگاه می شود.

  1. فیلتر آب ورودی: واترجت فشارقوی، در قسمت ورودی خودیک فیلتر دارد که باعث جلوگیری از ورود نا خالصی آب داخل پمپ می شود.
  2. پمپ: پس از عبور از فیلتر، آب وارد پمپ می شود. که توسط نیرویی که از موتور دریافت می کند وظیفه فشار پاشیده شدن آب را دارد. میزان شدت ابی که خارج می شود را با بار(Bar) نمایش می دهند. در واترجت آب گرم هرچه فشار کمتر باشد میزان دمای آب بالاتر است. به عبارتی رابطه عکس دارند.
  3. موتور: واترجت های صنعتی از منبع برق تغذیه می کنند. و به دو مدل تک فاز و سه فاز طراحی و تولید می شوند. که مدل سه فاز در کارخانه ها و مصارف صنعتی کاربرد دارند.
  4. شلنگ فشار قوی: این شلنگ ها به دلیل عبور پرفشار و دمای بالای آب بسیار مقاوم طراحی شده اند. که به یک تفنگی وصل شده و خروجی آب از تنفگی صورت می گیرد. سایز این شلنگ ها به نوع دستگاه واترجت بستگی دارد.
  5. تفنگی: اب پس ازخروج ازپمپ مسیر شلنگ را طی می کند. به قسمت تنفگی رسیده و با فشاری که تفنگی وارد می کند آب خارج می شود. روی تفنگی یک منحنی نیز قرارمی گیرد وبرای شستشو ناحیه های غیرقابل دسترس استفاده می شود.

دسته بندی واترجت صنعتی بر اساس دمای آب:

بطور کلی واترجت به دو دسته تقسیم می شود. واترجت صنعتی آب سرد و واترجت صنعتی آب گرم.

دسته اول متداول ترین و پراستفاده ترین در بین دستگاه های واترجت صنعتی می باشد. این دستگاه فاقد گرمکن است بنابراین قیمت آنها بسیار پایین تر از دیگر واترجت هاست. کاربرد این نوع واترجت در شستشوی خودرو در کارواش ها و نمای ساختمان و… می باشد.

در دسته دوم خروج پرفشار آب گرم باعث پاک شدن چربی ها و مواد چسبنده می شود. مقاومت آلودگی ها در برابر فشار و قدرت این نوع واترجت ها بی فایدست. در سیستم این واترجت صنعتی از گرمکن استفاده شده است. باید به محیط استفاده از این دستگاه دقت نمود. و از ایمنی کامل اطمینان خاطر داشت. زیرا گرم شدن دستگاه توسط کرمگن و قرار گرفتن آن در معرض جرقه های الکتریکی خطرساز است.

علاوه بر این دو دسته یک نوع دیگر از واترجت وجود دارد که واترجت صنعتی بخار نامیده می شود. که از همان سیستم آب گرم استفاده می کند با این تفاوت که با کاهش فشار آب، دمای آب به میزانی افزایش می یابد که آب هنگام خروج به بخار تبدیل شده و برای نظافت سطوح خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

به دلیل دمای بسیار بالا(میزان حرارت در این دستگاه از دو نوع قبلی که ذکر شد تا حد قابل توجهی بالاست) آب بصورت بخار از دهانه خروج، خارج می شود. واترجت صنعتی بخار آب در ضد عفونی وپاکسازی محیط هایی که قابل شستشو با آب نیستند بسیار کاربرد دارند.